Poveste de succes pentru elevii CEIU

Astăzi, 06.12.2019, elevii Centrului de excelenţă din industria uşoară au participat la o discuţie publică, organizată de IREX Moldova, in incinta Bibliotecii Naţionale. La eveniment au fost abordate un şir de teme  actuale: şomajul în rândul tinerilor, lipsa de cadre la întreprinderile de confecţii din Republica Moldova, posibilităţi de creştere în carieră în domeniul industriei uşoare etc.
Cireaşa  de pe tortă în cadrul acestei discuţii a fost prezenţa la eveniment şi posibilitatea de comunicare directă a elevilor cu designerul Eugenia Negruţă.  Eugenia Negruţă, absolventa Universităţii Pedagogice Ion Creangă  cu colecţia Rădăcini în stil autentic, confecţionată manual, într-un timp foarte scurt a cucerit podiumuri în Romania, Ukraina, Emiratele Arabe, Olanda etc. 
Eugenia a discutat cu elevii CEIU privind cheia succesului în domeniul modei, menţionând că fiecare artist urmează a fi profund, să promoveze idei unicale , să studieze şi să fie în cautare permanentă a ideilor, să fie creativ, insistent, nereuşita să nu-l oprească, căci succesul va veni numaidecât. Eugenia a remarcat că pentru a avea succes este necesar de muncit foarte mult  
Elevii au fost activi, au fost interesaţi de toate amănuntele activităţii unui designer, au povestit ce discipline studiază în CEIU şi au demonstrat unele din lucrările sale.

Комментарии